E-mailAfdrukkenExport ICS

Adventsconcert Lars Gerfen en Reyer

Evenement

Titel:
Adventsconcert Lars Gerfen en Reyer
Wanneer:
zondag 23 december 2018, 20:00 uur
Locatie:
Het Keerpunt - Bolsward
Categorie:
Activiteiten buiten de parochie

Omschrijving

Intiem Adventsconcert in Het Keerpunt in Bolsward

Op zondag 23 december geven Lars Gerfen en Reyer een intiem Adventsconcert in Het Keerpunt in Bolsward. Ze zingen eigen repertoire en aantal bekende Adventsliederen waarbij ze zichzelf begeleiden op piano en gitaar.

Het belooft een prachtige, sfeervolle avond te worden. “Voor mij persoonlijk is de Advent een speciale periode. Een tijd die uitnodigt tot verdieping en bezinning. Ik zie er naar uit om dit samen met Reyer muzikaal vorm te geven en samen met de mensen een mooie avond te hebben”, zegt Lars.

Samen schreven ze, ter gelegenheid van de aanstaande Advenstour, het nieuwe lied Morgen zal Ik er zijn. “Het lied is geïnspireerd op de O-Antifonen die we bidden in de dagen voorafgaand aan Kerst” , zegt Lars. “In tegenstelling tot het zingen over Kerst, waarbij we de geboorte van Jezus als Redder van de wereld vieren, wilden we nu bewust kiezen voor een lied over uitzien naar Zijn komst”, vult Reyer aan.

Videoclip

Voor het lied werd ook een videoclip opgenomen. Locatie voor de clip was de Heikese kerk in Tilburg. Deze video is hierboven te bekijken en via Youtube. Het is lied is via alle online streamingplatforms te beluisteren.

 

Wanneer: Zondag 23 december

Waar: Het Keerpunt in Bolsward

Aanvang: 20:00 uur

Entree: kaartverkoop via Events for Christ


Locatie

Locatie:
Het Keerpunt - Website
Straat:
Burgemeester Praamsmalaan 35
Postcode:
8701 AP
Plaats:
Bolsward
Land:
Netherlands

Vieringen binnenkort