Afdrukken

Stille Omgang

Evenement

Titel:
Stille Omgang
Wanneer:
zaterdag 16 maart 2019 - zondag 17 maart 2019
Categorie:
Activiteiten buiten de parochie

Omschrijving

Stille Omgang; vieren, ontmoeten, bezinning en verdieping!

In de nacht van 16 op 17 maart 2019 gaan wij het Mirakel van Amsterdam (1345) herdenken door een stille processie door de binnenstad van Amsterdam te lopen. Vorig jaar waren er in totaal 1600 deelnemers vanuit het hele land. Ook dit jaar gaan wij als Bisdom Groningen-Leeuwarden opnieuw naar Amsterdam om aan te sluiten bij dit jaarlijkse gebeuren. We gaan er met de bus heen, welke route onder staat beschreven. We zitten samen in de bus, we hebben in Emmeloord een stop onder het genot van een kopje koffie/thee en een broodje, we bidden en bezinnen in de bus, en in Amsterdam vieren we de H. Mis met onze Bisschop, Mgr. dr. C.F.M. van den Hout, aansluitend lopen we in verbondenheid met allen die lichamelijk aanwezig zijn als ook degenen die door gebed met ons verbonden voelen.

De route die wij gaan rijden is als volgt: 17.30 uur: Uithuizen, Kennedylaan 33. 18.00 uur: Hoofdstation Groningen. 18.30 uur: Carpool Drachten, Kraaiheide 3. 19.00 uur: Heerenveen, parkeerplaats bij de R.K. Kerk: Crackstraat 13. 19.30 uur: Joure, parkeerplaats voor McDonalds: Sewei 4. 20.20 uur: Emmeloord, Pastoor Koopmansplein 1. In Emmeloord zullen we een stop houden met koffie/thee en een broodje, inbegrepen bij de prijs van €22,00 per persoon voor het hele programma. Reist u pas mee vanaf Emmeloord, dan kost het u slechts €17,50!

Opgave en inlichtingen kunt u opgeven bij dhr. A. van den Hende: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgave is definitief bij betaling op rekeningnummer: NL71 ABNA 0502 4889 64, t.n.v. A. Lukassen, o.v.v. Stille Omgang 2019: Naam en opstapplaats. Mocht internetbankieren een probleem zijn, kunt u een mail sturen naar bovenstaand mailadres.

Van harte welkom en voor degenen die thuisblijven: verbindt u met ons door uw gebed! Hartelijk dank.

Hartelijke groet, Alex van den Hende

Download hier de flyer