E-mailAfdrukkenExport ICS

Vriendinnenavond

Evenement

Titel:
Vriendinnenavond
Wanneer:
vrijdag 25 mei 2018, 19:30 uur - 22:00 uur
Locatie:
Gasthuiskerk - Bolsward
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Er is weer een vriendinnenavond op vrijdag 25 mei. De vriendinnenavond is deze keer in de Gasthuiskerk. Het thema van deze avond is “Alles wat adem heeft”

Je bent van harte welkom.

Kosten:     Collecte voor de kosten van € 5 p.p. (vrijwillig)

We zien je aanmelding graag vóór 21 mei tegemoet op https://www.bytienke.nl/aanmelden/

Vriendinnenavonden zijn gezellige uitjes om alleen of samen met een vriendin naartoe te gaan. Je kunt er even ontspannen en opladen, maar nog belangrijker; je neemt de tijd om je geest te vullen met God's waarheid, door op een creatieve manier een bijbels thema te verwerken. Daarnaast is er ruimte voor het onderhouden van sociale contacten. We horen vaak terug dat de onderwerpen zo praktisch en direct toepasbaar zijn op de praktijk van alledag. Het is onze ervaring dat dit enthousiasmeert en ondersteunt in het dagelijks leven met God. 

Samen bereiken we meer!

Het vieren van een vriendinnenavond gaat niet om hoe mooi het eruit ziet, hoe gezellig het is of wat de meegever is. Een vriendinnenavond is een plek om samen te ontdekken wie God is en we zijn in Gods ogen. Over de kerkmuren heen groeien we met elkaar op. Jij kent vast vrouwen die gezegend zouden kunnen worden met zo’n opbouwend avondje uit.
Laat jij hen weten dat ze welkom zijn by Tienke? Je kunt ons mailen als je graag flyers uit wilt delen in jouw vriendinnenkring of kerk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Met vriendelijke groet,

Namens Team Vriendinnenavond ByTienke

Rinske Jongstra


Locatie

Locatie:
Gasthuiskerk
Straat:
Gasthuissingel 33
Plaats:
Bolsward

Vieringen binnenkort