Op donderdagavond 20 september vindt in het dorpshuis van Gaast de eerste avond van het nieuwe seizoen God in Gaast plaats. We gaan deze avond aan de slag met bibliodrama. Bibliodrama is een manier om je een Bijbelverhaal eigen te maken. Het is geen toneel en je acteert dus niet. Je verplaatst je in één van de rollen in het verhaal en van daar uit ga je met elkaar in gesprek, je ontmoet elkaar vanuit een positie in het verhaal. Dit is vaak heel verrassend. Iedere deelnemer doet zijn of haar eigen ontdekkingen. Je ervaart op een heel andere manier wat het verhaal jou te zeggen heeft dan in verkondiging of bij alleen zelf lezen. Ons verhaal is het Evangelie van de dag: Lucas 7: 36-50, de vrouw met het albasten kruikje.
 
Plaats: dorpshuis Gaast, Buren 27, 8758 JW Gaast
Tijd: 19.45 koffie/thee, 20.00 echt beginnen – 22.00 uur programma, daarna desgewenst drankje/praatje. Koffie en thee gratis, consumpties na afloop voor eigen rekening.
Iedereen is van harte welkom, maar meldt u zich even bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. i.v.m. ruimte en catering.
Pastor Nelleke ten Wolde.

Vieringen binnenkort