altRuilnetwerk Bolsward is een lokaal ruilhandelsysteem waarbij de deelnemers diensten en goederen uitwisselen. Hierbij wordt geen geld gebruikt. Om toch de waarde van wat uitgewisseld wordt te bepalen, wordt een lokale ruileenheid in Bolsward gebruikt, “ BOLLEN” genaamd. Er is een centrale registratie waar de onderlinge transacties bijgehouden worden en ruileenheden van de ene rekening naar de andere worden overgeschreven. Wat u zou kunnen doen voor een ander of wat een ander zou kunnen doen voor u: breien, timmeren, tuinieren, fotograferen, cursus geven, metselen, taarten bakken, kinderfeestjes organiseren, voorlezen, haar knippen, speelgoed repareren, naaien …

 

Ruilnetwerk Bolsward is er voor jong en oud!

 

 
De leden van het ruilnetwerk ontmoeten elkaar iedere eerste zondagmiddag van de even maanden in Ons Gebouw, Broereplein 7-8. Dus 7 oktober is er weer de gelegenheid om bij te praten over alle activiteiten die gedaan worden bij een kopje koffie.
Ruilnetwerk Bolsward heeft een bestuur en er is een jaarlijkse contributie ingesteld van € 9,-.
Voor informatie kunt u contact opnemen met A. Yedema, 0515-574748.
 
Kees van Kordelaar, Diaconaal opbouwwerker ‘de 4-sprong’
Tel.: 06-19905519, Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Vieringen binnenkort