Door de inzet van vele vrijwilligers hebben we in Workum deze zomer opnieuw een heel goede rommelmarkt gehad, nu in de toren bij de Gertrudiskerk. Het was even wennen in deze zo heel andere locatie maar toch hebben we er snel onze draai kunnen vinden. Ondanks dat we eerst niet zo goed zichtbaar waren door de steigers rond de toren, hebben we toch vanaf het begin vele enthousiaste mensen de toren binnen zien komen. Het was in één woord een succes.
Al is het nog wat vroeg, we zijn nu al weer begonnen met de voorbereidingen van de kerstmarkt, die dit jaar gehouden zal worden op 14 en 15 december en wel op de welbekende plek, in de garage van de fam. Graafsma aan het Noard. Voor die markt hebben we weer voldoende geschikte bloembakjes, schalen e.d. nodig. Ook andere kerstspullen kunnen we heel goed gebruiken. Daarom, mocht u nog wat spullen hebben staan, we houden ons van harte aanbevolen.
Voor de prijsjes onder de kerstboom kunnen we alle soorten zegelkaarten heel goed gebruiken dus mocht u over hebben……..!
Op de volgende adressen kunt u de spulletjes kwijt; Tettingburren 19, Brouwersdyk 15, Aldewei 6. Alvast hartelijk dank,
 
De commissie.

Vieringen binnenkort