Ga jij de uitdaging aan om in vijf dagen 250 km te fietsen? De broeders van Sint Jan organiseren deze tocht samen met de Blauwe Zusters, de Paters van het Mensgeworden Woord en Life Teen Nederland. Dit jaar hebben we één dag extra, zodat er meer tijd overblijft voor andere gave dingen!
Op 1 mei zullen we rond het middaguur vanuit Leeuwarden bij de H. Bonifatius kerk vertrekken met de fiets om in de komende vijf dagen alle Elf Steden af te stempelen. Alle overnachtingen zullen op campings zijn, voorzien van alle hygiënische voorzieningen, maar zonder overbodige luxe.
We zullen fietsen in groepjes van ongeveer tien tieners. Uiteraard fietsen alle paters, broeders en zusters die mee gaan op kamp gewoon mee! Tijdens het fietsen heb je uitgebreid de tijd om nieuwe mensen te leren kennen, te genieten van het prachtige Friese landschap en gezellig te kletsen.

Bekijk hier de folder

 

's Avonds zullen we elke avond een wisselend programma hebben. Zo kunnen we een avond (als het weer het toe laat) een groot kampvuur bouwen, of een gaaf avondspel doen! Ook zullen we één avond wijden aan het dichter bij God komen in het gebed, om hem proberen beter te leren kennen.
Daag jezelf uit (misschien samen met een vriend of vriendin?) en kom mee op de Elfstedenfietstocht!

Leeftijd: 12-17 jaar (middelbare school)
Data: 1 mei - 5 mei 2013
Locatie: Leeuwarden
Prijs: €100,- (bij inschrijving vóór 1 maart betaal je €85,-)

Voor inschrijvingen: klik hier

Voor vragen en overige info: Sierd & Carmela Tilma ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Vieringen binnenkort