Het is voorjaar! Dus worden wij weer actiever. Hebt u de voorjaarsschoonmaak al gepland? Als er bij het opruimen van de zolder of de schuur spulletjes weg kunnen houden wij ons aanbevolen want de rommelmarkt bij en voor de Werenfriduskerk is dit jaar op zaterdag 11 mei. De dag waarop de mannen spullen ophalen is zaterdag 4 mei. Graag horen we van u of wij bij u spullen kunnen halen. U kunt daarvoor bellen naar een van de volgende nummers;    543894 – 542304 – 540064 – 543451. 
We kunnenveel gebruiken maar geen bedden, matrassen, grote wandmeubels en zitbanken.
Vol enthousiasme is de commissie weer gestart met de voorbereiding voor de rommelmarkt. Wilt u ons daarbij helpen? Wij willen de commissie graag uitbreiden met enkele mensen zodat we samen de kerk en de goede doelen kunnen blijven steunen. Het is best leuk werk en als er voldoende mensen mee helpen kost het niet zoveel tijd. Dus waar wacht u op, bel a.u.b. een van de commissieleden, dan gaan we er samen weer iets goeds van maken!

De commissie bestaat momenteel uit:  Harry Jellesma, Ben Feenstra, Rudolf van Wier, Hendrik Rijpma, Jan Marko Silvius, Sjoerdsje Hylkema en Emmy Oude Weernink

Vieringen binnenkort