Opbrengst gaat naar KIDS Care and Support Trust in Zuid Afrika.

De opbrengst gaat naar de  weeskinderen die lijden aan HIV /AIDS of dat hun ouders zijn gestorven aan die ziekte!

23 November 2013 van 10-13 uur

Een markt voor elk wat wils! Oud en nieuw, gebruikt en ongebruikt, Afrikaanse kunst, speelgoed, kleding, boeken, hebbedingetjes, leuke spulletjes! Koffie/ thee met cake op een verwarmd terras Kom maar achterom!

In de schuur van fam. Breeuwsma Felsumerleane 30, 8843 KB Spannum

www.kidstrust.wozaonline.co.za

Kids Care and Support Trust werkt in 3 townships in de buurt van Pretoria in Zuid-Afrika voor weeskinderen, die hun ouders verloren hebben aan AIDS en/of voor kinderen, die zelf aan die ziekte lijden.
Het gaat om een naschoolse opvang. Zij worden ondersteund door een gemotiveerde groep van 20 getrainde vrijwilligers, die niet alleen de kinderen (tussen 1 en 21 jaar) bijstaan met raadgevingen, counseling, rouwverwerking, sport, spel en spirituele bijstand, programma’s in voorlichting, hygiëne, maar ook hun pleegouders. De 450 weeskinderen wonen bij pleegouders in een thuissituatie. Meestal zijn die kinderen bij familieleden, zoals grootouder(s), maar wonen ook wel bij een oudere zus (boven de 18 jaar). Begeleiding en voorlichting voor pleegouders is daarbij gewenst en noodzakelijk.
Elke dag een gebalanceerde warme maaltijd (voor sommige kinderen de enige maaltijd per dag) en materialen voor de na schoolse opvang kost geld!

Vieringen binnenkort