Vrijdag 9 juni werd het seizoen van 't Schakeltje afgesloten met een maaltijd.iet zomaar een maaltijd maar een multiculturele maaltijd. Vanuit elk land een ander soort, zo aten we tomaten of groenten soep, we hadden pizza en gebakken aardappeltjes, we hadden rijst en saté saus, rauwkost en als afsluiting een sorbet met vruchtjes en slagroom.

 

Na de maaltijd en de afwas gingen we verder met spelletjes, zo was er No Panic, zo snel mogelijk antwoorden geven in een bepaalde tijd. Het spel Set, proberen om 3 de zelfde kaartjes bij elkaar te zoeken of 3 totaal andere kaartjes. Bij het spel Jenga was een stille hand wel nodig anders ging de toren zo maar om. En bij het spel halli Gallie moest je proberen om op het juiste moment ( als er 5 dezelfde vruchtjes lagen) op de bel te drukken (ofte wel slaan) .

We hadden nog een afsluitend spel maar de tijd was al weer voorbij dus die hebben we nog te goed. Wilt u nog meer foto's bekijken? Kijk dan snel op deze website onder foto album en dan schakeltje.

Vrijdag 8 september beginnen we met een nieuw seizoen.

 

Vieringen binnenkort