Afgelopen zomer zijn wij met World Servants op project geweest, wij zijn naar Zambia, Ghana en Bangladesh geweest en hier willen wij in het kort even iets over vertellen.

Zambia:

Mijn naam is Femke van Dijk, ik ben 21 jaar en woon in Workum.
3 weken van juli heb ik met nog 31 mensen een kliniek en een woning in Malabi (Zambia) gebouwd. Beide zijn afgebouwd, hier zijn we heel trots op! Van de mensen daar heb ik geleerd om dankbaar te zijn. Voor eten, een huis met douche en toilet en het feit dat we alles bij de hand hebben. De reis was een ervaring voor het leven en zeker de moeite waard voor herhaling.

Ghana:

Ook wij (Ciska & Sieta) hebben een onwijs leuk project mogen beleven. Op 8 Juli was het zover, het vliegtuig vertrok naar Afrika, onze reis ging naar Ghana naar het dorpje Ugando. Na een reis van +/- acht uur vliegen en twee dagen in de bus kwamen we aan in Ugando waar we drie klaslokalen hebben gebouwd. De drie weken zijn omgevlogen en wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad! Het gebouw is bijna helemaal afgebouwd en we hebben er een hele bijzondere ervaring aan over gehouden.

Bangladesh:

Wij (Jan & Arno) komen uit Workum. Jan is 21 en Arno is 16 jaar oud. We zijn samen met nog 34 andere mensen uit heel Nederland voor drie weken naar Bangladesh geweest om daar een school voor verpleegkundigen te bouwen. We hebben deze school vlakbij de stad Khulna gebouwd. Ondanks de grote hoeveelheid regen hebben we veel kunnen doen, ook hebben we veel van de totaal verschillende cultuur gezien. Het was echt een ervaring om nooit meer te vergeten en dus ook zeker voor herhaling vatbaar.
 
We willen u bedanken voor het aandeel wat u erin heeft gehad om onze reis mogelijk te maken!
 
Groeten,

Femke, Sieta, Ciska, Jan & Arno

Vieringen binnenkort