Op 1 november bieden de kerkgemeenschappen in Witmarsum in samenwerking met Dorpsbelang gelegenheid om dorpsgenoten te gedenken, die in de afgelopen periode overleden zijn. Het gaat om alle dorpsgenoten, ook om mensen, die geen lid van een van de kerken zijn. De meesten van hen hebben geen moment, waarop anderen hen in deze donkere dagen gedenken; zoals mensen, die lid zijn van een kerkgenootschap, dat wel hebben. Van 19.00-19.30u. is er gelegenheid voor iedereen om een waxinelichtje aan te steken en op een gedenktafel of op een andere tafel te plaatsen om zo persoonlijk stil te staan bij iemand, die er niet meer is. Natuurlijk is het goed, wanneer u iemand van buiten ons dorp gedenkt!
Van 19.30-20.00u. is er een open viering, waarin muziek en gedichten te horen zijn en de namen worden genoemd van mensen, die daarvoor zijn aangemeld. Na afloop is er gelegenheid tot ontmoeting bij een kop koffie of thee. Dit moment van gedenken zal zijn in de Vermaning, Menno Siemonsstraat 1, Witmarsum en is georganiseerd door Dorpsbelang van Witmarsum, Doopsgezinde gemeente ‘Lytse Streek’, Zalige Titus Brandsmaparochie en PKN-gemeente Witmarsum.
Als u het op prijs stelt, dat de naam van een van uw familieleden wordt genoemd, kunt u contact opnemen met Joost Rosier (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Peter Wattèl (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Kerkplein 9, tel. 532237.

Vieringen binnenkort