Op maandag 10 februari zal het Lourdeswerk de film “Brother Sun, Sister Moon” vertonen. Deze film uit 1972 gaat over de jonge jaren van Fransiscus van Assisi, die zijn familierijkdommen opgaf om één te zijn met de natuur en een leven onafhankelijk van materieel bezit te leiden.

Je zou Franciscus de eerste 'dropout' van de geschiedenis kunnen noemen: op zoek naar een spirituele band met de wereld zei hij zijn comfortabele leventje vaarwel. Brother Sun, Sister Moon is een bijzondere, betekenisvolle filmervaring.

De film begint om 19:30 uur en zal inclusief pauze rond 21:45 uur afgelopen zijn. De film is in de Maria van Sevenwoudenzaal en is voor iedereen toegankelijk.

Bisdombedevaart naar Assisi

De film is natuurlijk een mooie voorbereiding op de bisdombedevaart naar Assisi. Op dit moment zijn er ruim 110 aanmeldingen. In de bus vanuit onze parochie is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u mee, neem dan contact op met het VNB Lourdeswerk Bolsward, Patrick en Boudien Janssen-Terbraak, tel. 0515-580870, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vieringen binnenkort