Als gastouders van groep 3 hebben Rein & Marytsje samen met Fred & Josephine bedacht om iets leuks te doen met de komende vormelingen. Ze hebben iets verzonnen wat ver van het "kerk zijn" ligt en toch een middel van saamhorigheid en "doen" in zich heeft.

De gastouders hadden alleen een datum en plaats van verzamelen aan de kids verteld. Het doel was voor hen een complete verrassing! Het is een bedrijfsbezoek aan ESB catering geworden.

Wij hebben hen daarom verzocht want ze deden niet aan zulke activiteiten. Het is naar ons gevoel, ondersteund door veel positieve reacties van "onze kids" en achteraf van enkele van hun ouders, een leuke en geslaagde avond geworden. Uiteraard een rondgang door het bedrijf en gezien dat catering niet ff het leveren van een salade is maar ook feesten organiseren tot 2000 bezoekers!

Dit alles op verzoek van degene die het feest wil geven (tot in Limburg aan toe) en betalen. Er is ons etiquette van servet vouwen en tafelschikking en tafeldekken bij gebracht. Vervolgens mocht er "lekkere zaken" klaar gemaakt en opgegeten worden!

Foto's kunt u hier zien...

 

Vieringen binnenkort