altDe Romereis van ons bisdom vindt plaats in de herfstvakantie, zodat ook kinderen en jongeren in de gelegenheid zijn om mee te gaan. Zij reizen tegen een verlaagd tarief. Het bisdom roept iedereen op om de reis te sponsoren zodat deze reiskorting voor de jeugd echt gerealiseerd kan worden. Hopelijk vormt het ook een reservepotje voor minder draagkrachtigen die graag mee naar Rome willen.

Voor kinderen tot en met 14 jaar bedraagt de reissom € 399,-. Voor jongeren is de bijdrage vastgesteld op € 599,-, terwijl volwassenen € 899,- p.p. betalen.

Bij wijze van sponsoring kunt u reiskilometers kopen die vermeld worden op een persoonlijk bisschoppelijk certificaat. Het te sponsoren bedrag bedraagt per kilometer € 8,50. Steun de reis en koop een paar kilometers!
Als u op deze manier financieel wilt ondersteunen, download dan het aanvraagformulier hieronder. Vul uw gegevens in en stuur het formulier op naar het aangegeven adres. Als dank ontvangt u een door de bisschop getekend sponsorcertificaat.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Aanvraagformulier downloaden

Vieringen binnenkort