De tweede ledenavond van dit seizoen werd georganiseerd door de kernleidsters. Dit zijn leden die in hun eigen wijk in de gaten houden wie er wat extra steun en bemoediging nodig heeft en wie er een jubileum te vieren heeft. Een keer in het seizoen hebben drie van hen de leiding over een ledenavond, die naar eigen goeddunken ingevuld kan worden.
Deze avond stond in het teken van muziek. Katmar Folk speelde volksmuziek uit diverse landen o.a. Noorwegen en Ierland en Marian Schram zong bij sommigen van de nummers. Katrinus en Marie speelden op allerlei muziekinstrumenten o.a. de trekzak, doedelzak, tamboerijn en verschillende soorten fluiten.
Opeens kwamen er twee oude dametjes( Baukje en Mieke) binnen, die in een sketchje lieten weten dat ze nog o zo fit waren.Bij hun tweede sketchje waren ze gekleed in een tweepersoons (fiets)broek, elk in een pijp, wat veel hilariteit gaf. Dit sketchje ging over de fietsclub.
Na een hapje en een drankje kwam er nog een laatste ronde muziek en een sketchje van Mieke over ouder worden en rimpels.
Een gezellige avond met lof voor en dank aan de kernleidsters.
 
Meer over het KVG leest u hier.

Vieringen binnenkort