6-7 juni Nieuwkuijk

In het weekend van 6 en 7 juni vindt het KJD festival plaats op het terrein van Abdij Mariënkroon te Nieuwkuijk. Het KJD Festival is een tiener- en jongerenfestival met veel ruimte voor muziek. Vaste ingrediënten van dit festival zijn: optredens van goede artiesten en sprekers, diverse actieve- en geloofsverdiepende workshops, kennismakingsactiviteiten, een informatiemarkt en de grootste jongeren Eucharistieviering van Nederland waarbij verschillende bisschoppen aanwezig zijn.
De Katholieke Jongerendag is bestemd voor jongeren vanaf 12 jaar (de avond en nacht alleen voor 16+). Hoewel het festival zich inhoudelijk vooral richt op ontmoeting met katholieke jongeren, is het vanzelfsprekend toegankelijk voor iedereen, ongeacht geloofsovertuiging.

Omdat het vorig jaar zo leuk was, wil het jongerenplatform van het bisdom Groningen-Leeuwarden ook dit jaar weer naar dit festival. Ben jij 16 jaar en wil je graag mee? Geef je dan op via Lisette Winter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij bestellen dan ook jouw kaartje! Wanneer je meegaat, zullen wij een all-in prijs rekenen voor zowel vervoer als het weekend. De prijs volgt nog, maar we zullen er zeker een mooi prijsje van maken.

Vieringen binnenkort