TITUS is het parochieblad voor de Zalige Titus Brandsmaparochie. Het eerste deel is een algemeen deel, dit geldt voor de gehele parochie. Daarna heeft elke locatie zijn eigen gedeelte. Zo kunt u dus lezen wat er gebeurt in de diverse locaties. Naast de parochiële informatie is er vaak ook een column van de bisschop te lezen en hebben kinderen hun eigen pagina.
We hopen dat het nieuwe en kleurrijke parochieblad u bevalt en goed gelezen wordt. Het houdt u op de hoogte van onze kerkelijke gemeenschap.

Edities

Hier kunt u de huidige en voorgaande edities lezen.

Verschijningsdata 2023

Editie Van/tot Deadline inleveren kopij
1. 21 jan. tot 25 maart vrijdag 30 december
2. 25 maart tot 20 mei (Pasen) vrijdag 3 maart
3. 20 mei tot 15 juli (Pinksteren) vrijdag 28 april
4. 15 juli tot 23 september vrijdag  23 juni
5. 23 september tot 25 november vrijdag 1 september
6. 25 november 2023 tot 20 januari 2024 vrijdag 3 november

 

Inleveren kopij:

Algemeen:  <vacant> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bolsward: Mevr. A. van der Werf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Workum: Mevr. R. van Wier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Makkum: Mevr. M. Visserman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Witmarsum: Mevr. E. v.d. Wei Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vieringen binnenkort